fbpx

€ 100 pentru a € 1,500,000

Mai Multe Opțiuni De Căutare
Am găsit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Căutare Avansată

€ 100 pentru a € 1,500,000

Mai Multe Opțiuni De Căutare
am găsit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Proiecte Vandute

2

Grozavesti Residence/ Novum Invest

Suntem bucurosi sa va prezentam cel mai de succes complex rezidential din zona Grozavesti – Politehnica cu peste 1000 de unitati locative, un proiect din care noi am facut parte pana in anul 2018 intr-un parteneriat cu Mobicon, beneficiarul a peste 100 de unitati locative din primele 3 blocuri.

Ansamblul rezidential Grozavesti este situat pe Splaiul Independentei nr. 313B, langa intrarea principala din Parcul Politehnica, la doar 5 minute de cele 2 statii de metrou Petrache Poenaru sau Grozavesti.

colaj camera 1

Baba Novac Residence

Suntem bucurosi ca am facut parte din echipa de vanzari a complexului Rezidential Baba Novac.Proiectul a urmarit salvarea cladirilor vechi!

Reconversia cladirilor nu este un fenomen nou, dar in contextul discutiilor in desfasurare despre salvarea Bucurestiului, este mai nou ca oricand. Dupa succesul avut cu proiectul Popa Nan 21, dezvoltatorii au continuat si au reusit cu succes sa finalizeze blocul din strada Eufrosina Popescu, vandut in totalitate pana la momentul finalizarii.

Randare 2

Popa Nan Residence

O colaboare frumoasă pentru un proiect cu suflet! Popa Nan Residence !

Complexul rezidential Popa Nan include o varietate de servicii menite sa faciliteze si sa imbunatateasca stilul de viata adoptat de fiecare persoana in parte. Situat in centrul orasului Bucuresti, pe strada Popa Nan, nr. 21, ofera acces rapid catre majoritatea punctelor de interes. Spre exemplu, persoanele care adopta un stil de viata sanatos, vor putea sa aiba acces la o usor la o sala de sport din apropiere sau sa petreaca timp in aer liber.

46286108_247751045918803_883701388146638848_n

Harmony Residence

O colaborare bazata pe incredere si profesionalism!

Harmony Residence un complex rezidential cu o arhitectura moderna cu accente clare si volumetrice, cu apartamente compartimentate excelent, calitatea finisajelor si a constructiei face parte din gama premium. Locatia este una de top, foarte aproape de centrul orasului Otopeni si de punctele importante cum ar fi Primaria orasului Otopeni, scoli, gradinite, aeroportul Otopeni si mijloace de transport in comun.

1

VoxPark Residence

Un proiect frumos, finalizat si tranzactionat cu succes de catre Cristian Gheorghe, colegul nostru, caruia ii multumim!

VoxPark este cel mai nou ansamblu de locuinte finalizat din zona Rahova – Magurele.

Situat la doar 10 km de centrul Bucurestiului, partea de Sud-Vest a capitalei proiectul imobiliar Vox Park Residence a pus la dispozitie 54 de unitati locative: garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere, ce beneficiaza de o compartimentare eficienta. Locuintele dispun de camere foarte luminoase si de finisaje din gama premium.

Trimite unui prieten

Compara Anunturi

Call Now Button