fbpx

€ 100 pentru a € 1,500,000

Mai Multe Opțiuni De Căutare
Am găsit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Căutare Avansată

€ 100 pentru a € 1,500,000

Mai Multe Opțiuni De Căutare
am găsit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Cauti Apartamente de Vanzare Grozavesti?

Postat de admin pe februarie 28, 2017
| Blog
| 0

propuneri zona Grozavesti – Politehnica

Va pune la dispozitie apartamente de vanzare grozavesti o zona in continua expansiune. Stim ca esti deja decis asupra zonei de aceea o sa va prezint in continuare de ce Grozavesti Residence este alegerea ideeala pentru tine si familia ta. La doar 5 min de metrou si 100 de metri de RATB ansamblul iti ofera mobiliatatea de care ai nevoie.  Poti ajunge foarte usor in zona Unirii sau rapid oriunde in Bucuresti folosind metroul. Nu am uitat de asemnea nici iubitori de parcuri. Amplasat la intrarea in parcul Politehnica complexul ofera o priveliste incantatoare si gura de aer proaspat de care fiecare avem nevoie.  Bucurestiul pe alocuri este foarte agitat si cu toti ne dorim ca „acasa” sa fie o oazi de liniste.

Apartamente de Vanzare Grozavesti

Apartamente de Vanzare Grozavesti

Cu aproximativ 30 de tipuri de compartimentari Grozavesti Residence va fi pe gustul tau. Cu preturi incepand de la 55.900 € este o oferta greu de egalat in piata raportat la calitatea constructiei. Avem gata 1 bloc dar mai sunt disponibile numai 4 apartamente in care va puteti muta deja si alte 2 sunt in lucru unul cu finalizare martie 2017.  Aveti mai jos lista cu compartimentarea pentru fiecare bloc in parte si cu apartamentele disponibile.

Apartamente Noi Grozavesti – Bloc 1 – Finalizat (Ultimele 4 Apartamente)

Apartamente Noi Grozavesti – Bloc 2 – Finalizare Martie 2017 (Ultimele Apartamente)

Apartamente Noi Grozavesti – Bloc 3 – Finalizare Decembrie 2017 (Rezervare Rapida)

Noi recomandam o vizionare pentru a va convinge de calitatea lucrarilor si sa va faceti o idee cum o sa arate viitoarea voastra casa.  Pentru noi este importanta transparenta de aceea puteti vizita nu doar apartamentele deja realizate dar si cele in constructie. Iar finisajele le alegem impreuna inainte de predarea apartamentului.

Vrei sa programezi o vizionare?

Suna acum la 0722 602 948 sau 0727 090 488

Trimite unui prieten

Compara Anunturi

Call Now Button