fbpx

€ 100 pentru a € 1,500,000

Mai Multe Opțiuni De Căutare
Am găsit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Căutare Avansată

€ 100 pentru a € 1,500,000

Mai Multe Opțiuni De Căutare
am găsit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Apartamentele noi in complex Grozavesti, al treilea bloc este aproape gata!

Postat de sorin pe septembrie 27, 2017
| 0

O locuinta pentru tine:

Inca te afli in cautarea unei case unde vei impodobi bradul anul acesta ? Nici o grija! Odata cu venirea iernii, se aproprie si finalizarea celui de-al treilea bloc din Complexul Rezidential Grozavesti.

Pozitionare ideala:

Cu o localizare ideala pentru tine si familia ta, locuitorii apartamentelor noi din Grozavesti vor fi la doar 7 minute distanta de statia de metrou Politehnica si 5 de statia Grozavesti. Prima ii situeaza pe linia principala catre centrul, Piata Uniri, iar cealalta aproape de Gara de Nord pentru zilele de concediu.

Numara-te si tu printre norocosii locatari care vor forma noua comunitate din Grozavesti.

Cu parcul Politehnicii in imediata vecinatate, locatarii noilor apartamente vor avea parte de o priveliste plina de viata in fiecare dimineata. De asemenea, practicantii de jogging se vor putea elibera de stres intr-un mediu lipsit de orice tip de trafic si plin de verdeata.

Pentru cei interesati de alte activitati sportive, sala de fitness de afla de asemenea foarte aproape.

Gandit pentru toate tipurile de nevoi ale locatarilor, complexul Grozavesti va pune la dispozitie garsoniere, apartamente de doua si trei camere, cu balcon, si penthouse-uri.

Stadiul actual de vanzare al apartamentelor se prezinta dupa cum urmeaza:

Bloc 1

Primul finalizat. Vandut in proportie de 90%. Cu doua apartamente de trei camere ramase, ambele la 98.900 euro, si doua penthouse-uri, la 235.000 si respectiv 240.000. Toate preturile sunt cu TVA inclus.

  Bloc 2

Finalizat in luna Martie a acestui an. Vandut in proportie de 80%. Mai are disponibile doua apartamente de 2 camere, ambele la 83.900 euro, si trei apartamente de 3 camere, toate la 104.900 euro. Toate preturile sunt cu TVA inclus.

Bloc 3 

Urmeaza sa fie finalizat in Noiembrie-Decembrie. Va va pune la dispozitie 2 garsoniere, de la 55.900 euro, 2 apartamente de trei camere, de la 120.000 euro, si 14 apartamente de doua camere, pornind de la 69.900 euro. Pretul de rezervare al unuia dintre apartamente este de 1000 euro.

Cu toate centrele de interes in apropiere, apartamentele noi in Grozavesti reprezinta pentru oricine ocazia ideala de a incepe o noua viata.

Constructia de calitate superioara completeaza avatanjele locatiei. Iarna vei fi ferit de orice curent rece, iar vara de arsita soarelui.

Podelele si peretii vor fi imbracati in finisaje de cea mai inalta calitate, imbinand utilul cu esteticul.

Tu ti-ai dorit o casa, noi am construit una mai buna!

Te asteptam sa ne contactezi la Proestate pentru o vizionare!

Trimite unui prieten

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Compara Anunturi

Call Now Button