fbpx

€ 100 pentru a € 1,500,000

Mai Multe Opțiuni De Căutare
Am găsit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Căutare Avansată

€ 100 pentru a € 1,500,000

Mai Multe Opțiuni De Căutare
am găsit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Ansambluri Rezidentiale

Dji 2

Peak Residence Baneasa

str. Ghe Ionescu Sisesti,

Complexul rezidential este situat in zona de Nord, pe str. Ghe Ionescu Sisesti, având deschidere directă la stradă, amplasat perfect, la distanța mică de mijloacele de transport, metrou si aeroport. Privit din orice direcție, Peak Residence, e original, în ton cu orasul și asigură toate avantajele unei construcții de durată.

Green Point Basarabia 4

Green Residence

Bucuresti, Bld. Basarabia, sector 3

Green Residence Basarabiei aduce un concept modern și practic de locuințe,
completând ideea de apartament standard cu diverse facilitațiți avantaje locale, facând din acesta o comunitate de persoane diferite, însa ce împartașesc aceleași valori comune.
Toate acestea și multe alte detalii mici își vor însenina viața, îți vei schimba perspectivele, daca vei alege sa faci acest pas mareț spre un proiect construit pentru tine: Green Residence.

DSC_9919

Complex Rezidential Maramures

Otopeni pe str. Maramures

Proiectul este amplasat pe 19000 de mp, contine in momentul de fata 9 blocuri cu regim de inaltime P+2+M care sunt deja finalizate, iar in urmatorii ani li se vor constui noi cladiri si diferite facilitati!

WhatsApp Image 2019-09-19 at 11.47.19 (1)

My Sweet Home

Otopeni, de langa noul PARC

Complexul rezidential My Sweet Home de pe strada Maramures, zona excelenta din Otopeni, de langa noul PARC, vine in intampinarea dumneavoastra cu apartamente de 2 si de 3 camere spatioase, cu finisaje superioare la alegere.

Complexul este format din 3 blocuri cu un total de 33 unitati locative, apartamente cu 2 si 3 camere.

DSC_8345

Etalon Residence

Otopeni pe str. Maramures, aproape de DN1

Complexul contine 4 blocuri cu regim de inaltime P+2+M si P+2 etaje si vor avea iesire dubla si catre strada Oasului, totalizand 43 de apartamente compuse din apartamente de 2 si 3 camere si apartamente de tip studio, bloc nou din caramida pe cadre de beton armat, pereti interior din caramida, finisaje premium la alegere si spatii verzi.

Trimite unui prieten

Compara Anunturi

Call Now Button