fbpx

€ 100 pentru a € 1,500,000

Mai Multe Opțiuni De Căutare
Am găsit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Căutare Avansată

€ 100 pentru a € 1,500,000

Mai Multe Opțiuni De Căutare
am găsit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Ansamblu Rezidential Grozavesti

Postat de admin pe februarie 13, 2017
| Blog
| 0

 De ce sa alegi Ansamblu Rezidential Grozavesti?

Alegerea unei noi locuinte necesita o investigare amanuntita fiind o investitie pe termen lung, Ansamblu Rezidential Grozavesti poate fi alegerea perfecta. Zona Politehnica, Grozăvești, Crângași, Cotroceni, Eroilor, Regie, ofera multe avantaje din punct de vedere al pozitionari. La doar 5 min de metrou si 100 de metri de RATB, este alegerea ideeala pentru persoane care au nevoie de mobilitate. Dar si pentru iubitori de parcuri acesta fiind amplasat la intrarea in Parcul Politehnica.

Ansamblu Rezidential Grozavesti

 

Pozitionare.

Amplasat pe Splaiul Independentei 313 Ansamblu Rezidential Grozavesti iti ofera mobilitatea de care ai nevoie. Majoritatea clientilor in Bucuresti cauta 2 facilitati cand vine vorba de pozitionare, sa fie aproape de metrou sau de un parc. Ei bine facand aceasta alegere le aveti pe ambele. La doar 5 min de metrou si la intrarea in parcul Politehnica. Grozavesti Residence este alegerea ideala pentru tine si familia ta.

Apartamente Noi.

Avantajele unei constructii noi sunt nenumarate, de la finisaje moderne pana la locatari. Cumpararea unui apartament nou reprezinta o investitie pe termen lung. Gradul de uzura fiind unul foarte scazut in comparatie cu constructiile vechii. Va punem la dispozitie o multime de tipuri de compartimentare. Puteti vedea mai jos pentru fiecare bloc tipurile de compartimentare si apartamentele disponibile.

Apartamente Noi Grozavesti – Bloc 1 – Finalizat (Ultimele 4 Apartamente)

Apartamente Noi Grozavesti – Bloc 2 – Finalizare Martie 2017 (Ultimele Apartamente)

Apartamente Noi Grozavesti – Bloc 3 – Finalizare Decembrie 2017 (Rezervare Rapida)

Finisaje la Alegere

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor clienților noștri, am ales finisaje din gama premium a celor mai renumiți producători.

Gresie și faianță clasa A+

Se află în topul producătorilor mondiali de plăci ceramice. PORCELANOSA® a fost fondată în urmă cu peste 40 de ani în Castellon, Spania. De atunci, rafinamentul, pasiunea pentru design și confort, îmbinate cu cererea, inovația și calitatea au devenit constantele tuturor produselor ce poartă astăzi semnătura companiei.

samples_1

Pachet clasa A+

Pentru pardoseli a fost ales un pachet laminat 10mm din gama de produse a firmei M. Kaindl Holzindustrie – Austria

Pe lângă locul de frunte printre marii producători ai lumii, pachetul Kaindl se distinge prin tehnologii inovatoare, design deosebit, rezistență la uzură și ușurință la întreținere.

Centrala termica

Centrala termica individuala este de la producatorul Immergas – model Eolo Star 24 Kw.

Placarea casei scării și a treptelor va fi executată cu marmură

samples_2

 

Vrei sa programezi o vizionare?

Suna acum la 0722 602 948 sau 0727 090 488

Trimite unui prieten

Compara Anunturi

Call Now Button