Despre Noi

ProEstate Imobiliare

Din 2013 până astăzi am reusit să stabilim anumite standarde în domeniul imobiliar, de aceea toate tranzactiile noastre sunt realizate urmand un tipar unic, în care atat cumpărătorul cât și vânzătorul să fie cât mai multumiți de tranzacție.

În acest moment agenția noastra vă pune la dispoziție peste 30 de tipuri de apartamente noi în complexe rezidențiale cu COMISION 0% în zone precum Grozavesti, Baba Novac, Orasul Otopeni si Orasul Magurele, totalizând la finalul proiectelor un numar de aprox 1300 unitați locative, apartamente de 2/3 camere și garsoniere.

Ne recomandă seriozitatea și promptitudinea în găsirea unor soluții imobiliare eficiente în interesul ambelor părți implicate în tranzacție.

Servicii

ProEstate intermediază închirieri, administrări si vânzări-cumpărări de apartamente, case, vile, terenuri și spații comerciale.

Oricare ar fi alegerea ta de la Garsoniere, Apartament 2 camere, Apartament 3 Camere sau Case / Vile noi sau în cladiri vechi ProEstate te poate ajuta cu alegerea casei care se încadrează în cerintele tale.

Stim ca ai nevoie sa fii informat asupra tuturor documentelor necesare și resursa cea mai importantă pentru tine este timpul, de aceea vă punem la dispozitie cunostințele și timpul nostru.

Ai un apartament de vanzare?

Iți dorești să vinzi cât mai rapid si la prețul dorit imobilul tau? 

ProEstate te poate ajuta promovând apartamentul tau clienților cu adevarat interesați. Ne ocupam în special de București sector 1, 2 si 3, orasul Otopeni și orasul Măgurele, unde avem o bază de date extinsă cu tranzacții realizate și studii de piață.

Agenții nostri vă pot ajuta cu toate documentele de care aveți nevoie pentru a pregati apartamentul dumneavoastră de vânzare. De asemenea împreună cu acestia veți putea găsi rezolvare la toate problemele ce pot aparea de-a lungul unei tranzacții.

Share This: