Apartamente noi in Grozavesti

Parcul care face de mult timp legătura între cele două zone, Politehnică și Grozăvești, poate acum deveni curtea din fața blocului tău. Ansamblul Rezidențial Grozăvești va avea cel de-al treilea bloc finalizat în decembrie 2017, dar a fost deja trecut în categoria de vânzare rapidă.  S-a vândut în proporție de 40%. Primele două blocuri, deja finalizate, mai au patru și respectiv cinci apartamente libere.

Activități și nevoi:

Complexul este caracterizat de o plasare ideală pentru tipurile de activități și nevoi ale locatarilor. Cumpărăturile se pot face la supermarketul Carrefour, situat la o distanță minimă de mers pe jos în zona Grozăvești, sau la supermarketul adiacent mall-ului AFI Palace Cotroceni. Activitățile de educație fizică pot fi asigurate în spațiul parcului sau la sala de fitness din apropierea complexului. Zilele călduroase pot fi petrecute la piscina din interiorul compelexului. Vă puteți relaxa pe șezlong sau să vă bucurați de apă ca sursa ideală de răcorire atât de aproape de casă.

Copiii au de asemenea rezervat propriul lor spațiu de recreere, unde se pot distra în voie. Părinți nu trebuie să-și facă griji când copiii lor se află în interiorul complexului, deoarece acesta dispune de un program de securitate activ 24/7. Pentru cei mai mici dintre ei există de grădiniță și after-school.

Calitate superioară:

Apartamentele noi din Grozăvești sunt încăpătoare fără să fie nevoie să întindeți prea mult de buget. De asemenea, pornind de la doar 55.900 € pentru un apartament cu două camere, calitatea construcției este superioară, având o structură pregătită să depășească cu brio situații de calamități, solicitări statice, dinamice, sau cele de risc seismic.

Zona în care apartamentele noi sunt situate reprezintă și un foarte bun punct de legătură pentru mijloacele de transport în comun. Stația de metrou Grozăvești se află la o distanță de 5 minute de mers pe jos, iar Politehnica la 10 minute. Aveți și oportunitatea de a scurta drumul către cea din urmă prin parcul care le leagă. Stația de metrou Petrache Poenaru este de asemenea în apropiere.

Diversitate:

Pe lângă numeroasele locuri de recreere menționate, zona oferă și diversitate la o distanță cu foarte puțin mai mare. În paralel cu Parcul Politehnicii se află Grădina Botanică, iar lângă aceasta, Muzeul Național Cotroceni. În direcția opusă, se poate ajunge la Ștrandul Magic Place și în Parcul Crângași. Stațiile de RATB sunt și mai aproape, astfel încât modalitatea de călătorie se află la latitudinea dumneavoastră.

Apartamentele noi din Grozăvești reprezintă alternativa ideală pentru oricine este dispus să facă o investiție pe termen lung într-un cămin și nu dorește să aibă de a face cu deteriorările cauzate de foștii proprietari. Avantajele de exterior sunt dublate și echivalate de dotările de interior de cea mai înaltă calitate.

Dotări moderne:

Băile și bucătăriile sunt îmbrăcate cu gresie și faianță de calitate superioară. Producătorul este ales de noi în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. PORCELANOSA activează în această industrie de mai bine de 40 de ani. Astăzi se remarcă prin pachete autentice care răspund atât nevoilor de confort și utilitate cât și celei de design atrăgător.

Pentru podelele camerelor a fost ales un parchet laminat de 10 mm, cu un design deosebit, rezistent la uzură și ușor de întreținut. Un produs marca M. Kaindl Holzindustrie (Austria).

Pe timp de iarnă, căminul familiei tale va deveni o oază de căldură cu ajutorul centralei termice de la producătorul Immergas (model Eolo Star 24 Kw).

Finisajele sunt la alegerea clientului înainte de predarea apartamentului.

Pentru calitatea construcției, standardele de confort atinse și situarea avantajoasă, îți recomandăm apartamentele noi din Grozăvești ca cea mai bună alternativă pentru alegerea căminului tău !

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *