Apartamente Noi Otopeni

Maramures Residence Otopeni

Ansamblul rezidential este situat in Otopeni pe str. Maramures, zona care iti ofera accesul rapid la punctele de interes din oras, cat si din afara lui.Proiectul este amplasat pe 4500 de mp, contine in momentul de fata 8 blocuri cu regim de inaltime P+2+M care sunt deja finalizate, iar in urmatorii ani li se vor alatura noi cladiri si facilitati, totalizand la finalul constructiei aproximativ 160 de garsoniere si apartamente.Beneficiile majore sunt locurile de joaca pentru copii, supermarket in complex, deschidere si catre strada EROILOR! , spatii verzi in interiorul complexului si locuri de parcare incluse in pret!
Ansamblul Rezidential Maramures este alegerea perfecta pentru tine si familia ta!

Garsoniere si Apartamente de 2 si 3 camere
incepand de la 41.000 € TVA Inclus
Ansamblu rezidential

Etalon Residence

Complex Etalon Residence ansamblu rezidential situat in Otopeni pe str. Maramures, aproape de DN1 si MCDonald’s zona care iti ofera accesul rapid la punctele de interes din oras, cat si din afara lui. Complexul va contine 4 blocuri cu regim de inaltime P+2+M si P+2 etaje si vor avea iesire dubla si catre strada Oasului, totalizand 43 de apartamente compuse din apartamente de 2 si 3 camere si apartamente de tip studio, bloc nou din caramida pe cadre de beton armat, pereti interior din caramida, finisaje premium la alegere si spatii verzi. Ansamblul Rezidential Etalon este alegerea perfecta pentru tine si familia ta.

  • Primul bloc este finalizat din luna iulie 2018
  • Urmatoarele 2 blocuri au termen de finalizare Mai 2019
Apartamente de 2 si 3 camere
incepand de la 47500 € TVA Inclus
de la 41 mp la 75 mp
Ansamblu rezidential

 

Cere Oferta

My Sweet Home

Complexul rezidential My Sweet Home de pe strada Maramures, zona excelenta din Otopeni, de langa noul PARC, vine in intampinarea dumneavoastra cu apartamente de 2 si de 3 camere spatioase, cu finisaje superioare la alegere.

Complexul este format din 3 blocuri cu un total de 33 unitati locative, apartamente cu 2 si 3 camere.

Apartamente de 2 si 3 camere

incepand de la 56000 € TVA INCLUS
de la 46 mp la 74 mp
Ansamblu rezidential

Harmony Residence

Harmony Residence vine in intampinarea dumneavoastra cu o arhitectura moderna cu accente clare si volumetrice, cu apartamente compartimentate excelent, calitatea finisajelor si a constructiei face parte din gama premium. Locatia este una de top, foarte aproape de centrul orasului Otopeni si de punctele importante cum ar fi Primaria Orasului Otopeni, scoli, gradinite, aeroportul Otopeni si mijloace de transport in comun.

Apartamente de 2 si 3 camere

incepand de la 56100 € + TVA
de la 46 mp la 91 mp
Ansamblu rezidential

Turea Andrei

WhatsApp Image 2019-05-28 at 13.08.57

Informatii Contact

Angelescu Radu

WhatsApp Image 2019-05-29 at 14.52.09

Informatii Contact

Despre Noi

ProEstate a luat nastere ca proiect imobiliar in anul 2013 si a avut o dezvoltare continua. Ne-am dorit intotdeuna sa oferim servicii imobiliare complete clientilor nostri, atat dezvoltatorilor imobiliari cat si clientilor persoane fizice sau juridice.

Ne recomanda seriozitatea si promptitudinea in gasirea unor solutii imobiliare eficiente in interesul ambelor parti implicate in tranzactie.

Share This: